Facebook
Trip Advisor

Reviews

We invite you to upload your own opinion.

If you have used already the services of a massage, please add your review.


Click to add your opinion

Masażystka pomogła mi z bólem pleców, poza tym całe ciało zostało odprężone i zrelaksowane. Gorąco polecam i na pewno wrócę.

Adam

15-08-2017

Pani Juli jest niesmowita ! Polecam :)

Patrycja

15-08-2017

Super profesjonalny masaż . Polecam ! Dobre miejsce zarówno na relaks jak rzetelne poprawienie kondycji .

Magda

14-08-2017

Super profesjonalny masaż . Polecam ! Dobre miejsce zarówno na relaks jak rzetelne poprawienie kondycji .

Magda

14-08-2017

Było cudnie, już nie mogę doczekać się kolejnej wizyty

Danuta Meduziewicz

13-08-2017

The best massage I had so far, every one was so nice and the atmosphere was great, I recommend this place

Aleks

13-08-2017

Cudownie! Wybrałem Shiatsu, trochę chrupało, bo miałem silnie napięte mięśnie. Teraz za to czuję się jak młody bóg :)

Kamil

12-08-2017

Jak zwykle profesjonalnie. Serdecznie polecam! :)

Dominika

06-08-2017

Dziekuje za super masaz i mila obsluge na recepcji

Aga

05-08-2017

Jak zwykle masaż spełnił moje oczekiwania. Plecy i stopy jak nowe :) Polecam

Krzysztof

31-07-2017

Niesamowity relaks. Polecam!

Kamila

30-07-2017

Super lokal, wspaniala obsluga, extra masaz

Soki

27-07-2017

Dziekuje Masazystce Juli za wspanialy masaz...to miejsce relaksu. Pojawie sie zapewne znowu.

Piotr

25-07-2017

To był świetny masaż, trochę jak wakacje, z których się nie chce wracać:)

Ola

22-07-2017

Bardzo dobry masaż, profesjonalnie i zrobiony dokładnie tak jak w Tajlandii - no może z wyjątkiem ceny :-) Polecam

MM

21-07-2017

Super masazystka profesjonalna obsuga

Aga

20-07-2017

Od chwili wejścia do salonu czułam się nieziemsko, zapach kadzideł, miła atmosfera pani w recepcji, która wszystko dokładnie wyjaśniła (szczególnie to ważne dla tych osób, które są tam po raz pierwszy). Masaż to coś cudownego, można wyłączyć się i ponieść całkowitej relaksacji. Bardzo dziękuje na pewno wrócę tam jeszcze.

Joanna

16-07-2017

Super masaz i masazystka profesjonalna obsluga na recepcji

Aga

15-07-2017

Byłam w NIEBIE. Nie rozumiem ludzi którzy jeszcze nie byli na tym cudownym masażu. Czułam się po nim przez kilka następnych dni niesamowicie dobrze - każda część ciała, wszystkie mięśnie , receptory "ruszone", pogłaskane - wiem, że żyje i wszystko mi się chce. Jeżeli masz troski, stresy czy "pieski" humor to biegnij na ten masaż. Będziesz dopieszczona i fizycznie i psychicznie. Tam jest CUDOWNIE. dziękuję za to wszystko. Anna

Anna

15-07-2017

Masaż był fantastycznym przeżyciem. Mięśnie się rozluźniły a ja się bardzo zrelaksowałam. Polecam

Justyna

12-07-2017

Online booking

You can book your massage online

Click to book

Newsletter

Keep up to date with all the promotions!

Add your email to the newsletter

Find us

Visit our profiles

Location

Monday - Sunday 12.00 - 22.00

Thai Mai - Thai Massage Salon And Balinese