Facebook
Trip Advisor

Reviews

We invite you to upload your own opinion.

If you have used already the services of a massage, please add your review.


Click to add your opinion

Profesionalny personel

Marek

30-11-2017

Miejsce pomimo tego że znajduje się w centrum jest z tyłu budynku i w śordku już wchodzi się w inny, bardzo ciepły klimat. Masaż balijski bardzo przyjemny - polecam.

Magda

29-11-2017

jak zwykle idealnie :)

Agulla

28-11-2017

Wow..the best massage I had

Lior

28-11-2017

bardzo przyjemnie spędzony czas polecam 2godzinny masaz tajski + masaz stop Rewelacja

Iwona

27-11-2017

Bardzo dobrze spędzony czas :)

Bożena

24-11-2017

Masaż profesjonalnie wykonany recepcja mila

Aga

23-11-2017

Po wejściu czułam się jak w innym świecie i to w centrum Warszawy. Miła obsługa w recepcji oraz ręce Pani masażystki, które dają nie ziemskie poczucie relaksu.

Magda

21-11-2017

Najlepszy salon masażu w jakim byłam po Gdańsku, Wrocławiu i innym w Warszawie. Pięknie i bardzo przyjemnie spędzony czas.Mozna się zrelaksować i nabrać ochoty na następne masaże tak było u mnie. Polecam

Iwona

21-11-2017

Konkretny, mocny masaż :)

Karolina

17-11-2017

Super masaż, fajny lokal, sympatyczna obsługa, prawdziwe Tajki;)

Soki

17-11-2017

Wiem tylko jedno - BYŁAM W NIEBIE. To było coś niesamowitego coś wspaniałego i już nic więcej do dodania. Takiego masażu nie miałam nigdy [a miałam ich wiele]. Serdecznie pozdrawiam i dobroci życzę. Anna

Anna

16-11-2017

Rewelacja! Wspaniały masaż dla przyszłej mamy! Olejek kokosowy - rewelacja!

Kate

16-11-2017

super super super !!!!

Agulla

15-11-2017

Profesjonalnie, z troską o człowieka. Serdecznie polecam!

Dominika

14-11-2017

Masaż super mpolecam.

Marian

14-11-2017

Super profesjonalna obsługa, bezszelestne masażystki, które pomimo, że wykonywały masaż równolegle tuż obok siebie były niezwykle dyskretne. Doskonały masaż, który wyprostował mi plecy. Mega relaks. Cudowne miejsce i z pewnością tu jeszcze nie raz wrócę!

nostressbeauty.com

14-11-2017

Wszystko super i bardzo klimatycznie. Czuje sie doskonale po masażu.

Jen

13-11-2017

Masażysta profesjonalna. Miła obsługa na recepcji

Aga

12-11-2017

Niesamowite przeżycie! Cudowny relaks. Bardzo polecam!

Ola

09-11-2017

Online booking

You can book your massage online

Click to book

Newsletter

Keep up to date with all the promotions!

Add your email to the newsletter

Find us

Visit our profiles

Location

Monday - Sunday 12.00 - 22.00

Thai Mai - Thai Massage Salon And Balinese