Facebook
Trip Advisor

Reviews

We invite you to upload your own opinion.

If you have used already the services of a massage, please add your review.


Click to add your opinion

Bardzo mila i profesjonalna obsługa. Urocza atmosfera i przepyszna herbata. W pelni polecam!

Anna

20-10-2017

Było super jak zawsze

Agnes

19-10-2017

Bardzo ladne i wreszcie profesjonalnie urzadzony salon masazu.Bardzo ladna oryginalna recepcja.Pani w kazdej kwestii pomocna...Pani masazystka podarowala mi mase sily i duszy co nie czesto sie zdarza(jestem stala klientka masazy w polsce i na swiecie) Bardzo czysto ,salon klimatyczny i nowiutki...az chce sie wejsc...i nie chce wyjsc :) polecam wszystkim poszukujacym porzadnego i przede wszystkim profesjonalnego masazu w Srodmiesciu.

Aneta

18-10-2017

To był najwspanialszy masaż jaki w życiu miałem a miałem ich wiele. Atmosfera masaż i energia jaką emanuje Bua to niepowtarzalne doznanie. To było piękniejsze niż dobry sex. Relaks i odprężenie po zabiegu wprawiło mnie w doskonale pozytywny nastrój na kolejne dni. Czy wrócę na kolejny masaż ? Nie wyobrażam sobie by nie powracać w to miejsce wielokrotnie. Wrażeń i odczuć wewnętrznych nie jestem w stanie opisać bo to zbyt głębokie i duchowe przeżycie. Moje osobiste przeżycie.

Emil

16-10-2017

Masaż intensywny, ale bardzo przyjemny

Olkadam

16-10-2017

Genialny masaż! Pełen profesjonalizm. Bua jest przemiłą osobą i świetną masażystką! Jestem zadowolona :)

Anna

15-10-2017

Doskonała znajomość budowy ludzkiego ciała i jego potrzeb. O potrzebach duszy już nawet nie mówiąc :) Pełen profesjonalizm. Dziękuję Bua!

Dominika

14-10-2017

Masaż jak zwykle był wspaniały relaksacyjno-leczniczy .Polecam w 100 %

Małgorzata

13-10-2017

Bardzo profesjonalny, prawdziwy tajski masaż.

Polaczka

13-10-2017

Fantastyczne przeżycie na pewno je powtórzę.

Katarzyna

13-10-2017

Super masaż, polecam

Marian

12-10-2017

super, wyszłam z salonu jak nowo narodzona

Agulla

10-10-2017

bardzo fajny masaż przesympatyczna Pani masażystka, jestem bardzo zadowolona

Ela

10-10-2017

Dziękuję za relaks i chwilę zapomnienia o sprawach codziennych.

Paulina

09-10-2017

Super masaz mila obsluga

Aga

07-10-2017

Doskonały masaż. Plecy jak nowe :)

Krzysztof

05-10-2017

Jak zwykle masaż na najwyższym poziomie.

Krzysztof

05-10-2017

Really good and professional staff, nice and comfortable atmosphere. The Massage was done with dedication and sense of long time experience. Definitely would like to go back there again!

Mr hamster

05-10-2017

Bardzo dokładny i profesjonalny masaz. Po wyjściu z salonu czułam sie jak piórko

Jagoda

04-10-2017

Niezapomniany relaks, profesjonalna obsługa, intymna atmosfera!

AH

03-10-2017

Online booking

You can book your massage online

Click to book

Newsletter

Keep up to date with all the promotions!

Add your email to the newsletter

Find us

Visit our profiles

Location

Monday - Sunday 12.00 - 22.00

Thai Mai - Thai Massage Salon And Balinese