Facebook
Trip Advisor

Reviews

We invite you to upload your own opinion.

If you have used already the services of a massage, please add your review.


Click to add your opinion

Super masaz i mila obsluga pomocna w recepcji

Aga

26-06-2017

Pani Masazystka Nidjung byla rewelacyjna. To byla moja pierwsza wizyta i napewno nie ostatnia. Wspanialy masaz. Dziekuje.

Piotr

20-06-2017

Masaż wykonany profesionalnie, w milej atmosferze. Mam nadzieje, ze uda mi się namówić męża.

MW

20-06-2017

Pełen relax :) Tam gdzie było to potrzebne masaż był mocniejszy, w innych miejscach bardziej relaksujący.

Chiachierata1

20-06-2017

Wszystko bardzo profesjonalnie. Od momentu rejestracji, poprzez etap wstępny po finalny masaż. Bardzo miła atmosfera. A co najważniejsze wspaniale wykonany masaż . Polecam każdemu.

Zbyszek

14-06-2017

Na masażu byłam po raz drugi. Nie sądziłam, że w trakcie zaledwie godziny możliwy jest aż taki relaks. Polecam każdemu.

be

14-06-2017

Super masaz i mila obsluga w recepcji

Aga

13-06-2017

bardzo dobry, relaksujący masaż. Polecam

Gabriela

11-06-2017

Profesjonalnie, w miłej atmosferze. Namiastka Tajlandii:) Polecam

Gabriela

10-06-2017

Super masaz i obsluga na recepcji mila i pomocna

Aga

06-06-2017

Super obsluga, pełen profesjonalizm

Agata

05-06-2017

Genialny masaż! Najlepszy w Warszawie

Iwona

04-06-2017

Bardzo pozytywny masaż - ból pleców znika odrazu :)

Karolina

27-05-2017

Bardzo dobra obsluga na recepcji i swietna masazystka

Aga

27-05-2017

Panie bardzo miłe i profesjonalne. Masaż spełnił moje wszystkie oczekiwania. Polecam

Kama

27-05-2017

Rewelacja ! Bardzo profesjonalnie, sprawnie, skutecznie, a jednocześnie pełen relax.

Chiachierata1

21-05-2017

Cudowna atmosfera, absolutny relaks...tym razem Pani Julie zajęła się moimi plecami, głową i karkiem :-) Czuję się cudownie!

Magda

21-05-2017

Kolejne niezapomniane przeżycie, mega relaksujący i cudowny masaż. Polecam przetestowanie balijskiego! :)

Isia

19-05-2017

Kocham To miejsce !!! <3

Edyta

19-05-2017

Świetny masaż, miła atmosfera. Żadnych zastrzeżeń :) Polecę znajomym.

Michał

17-05-2017

Online booking

You can book your massage online

Click to book

Newsletter

Keep up to date with all the promotions!

Add your email to the newsletter

Find us

Visit our profiles

Location

Monday - Sunday 12.00 - 22.00

Thai Mai - Thai Massage Salon And Balinese