Facebook
Trip Advisor

Reviews

We invite you to upload your own opinion.

If you have used already the services of a massage, please add your review.


Click to add your opinion

Just like in heaven

Marcin

06-05-2022

My experience was amazing! Professional and high quality Thai massage!

Yevgeniy

03-05-2022

Rewelacja!❤️

Kasia

24-04-2022

Jak zawsze wszystko na najwyższym poziomie. Wspaniała, miła atmosfera. Pełne zadowolenie i godzina niesamowitego relaksu. Na pewno będziemy wracac. Dziękuję!

Martyna

24-04-2022

świetnie, profesjonalne, wrócę

Ela

03-04-2022

Bardzo fajnie, byłam z koleżanką która pierwszy raz korzystała z tego masażu i aż popłakała się ze szczęścia i wzruszenia ????

Edyta

03-04-2022

profesjonalny masaż w zacisznym miejscu. Polecam

Basia

03-04-2022

Ładne miejsce, klimatyczne. Profesjonalna obsługa.

Agnieszka

02-04-2022

Świetna masażystka i generalnie dobra obsługa i atmosfera

Karol

29-03-2022

Masaż pleców i ramion wykonywała Pani DWI. Znakomicie.

Grażyna

21-03-2022

Masaż tajski klasyczny w wersji strong ...taki jak chciałem...

Piotr

20-03-2022

masaz był rewelacyjny. Zmagam się z bólem pleców i spieciem mieśni. Pani wykonujaca masaż bardzo się do niego przyłożoła, czuje się jak nowo narodzona.

Monika

16-03-2022

Bardzo dobre wprowadzenie do świata masażu. Masowanie było mocne, ale od razu dawało uczucie satysfakcji. Polecam

Kamil

13-03-2022

Było po prostu niesamowicie!!????????????

Wojciech

13-03-2022

Mój pierwszy masaż. Zdecydowałem się na masaż sportowy. Pierwszy raz od dłuższego czasu czuję się tak lekko:) bardzo polecam.

Marcin

11-03-2022

Super masaż! Wybrałam masaż pleców, a poza plecami miałam też niesamowity masaż twarzy. Bardzo podoba mi się takie kompleksowe podejście. Masażystka bardzo profesjonalna, rzeczywiście starała się rozluźnić wszystkie napięte mięśnie.

Miriam

08-03-2022

Wspaniałe doznania i cudowny relax. Profesjonalnie i z wielką troską o klienta. Napewno jeszcze skorzystam.

Anna

06-03-2022

Najwyższej jakości usługa wykonana w super atmosferze

Marcin

03-03-2022

wszystko według moich oczekiwań .super

Krzysztof

25-02-2022

bardzo rozluźniający masaż w miłej atmosferze

Marta

24-02-2022

Online booking

You can book your massage online

Click to book

Find us

Visit our profiles

Location

Monday - Sunday 12.00 - 22.00

Thai Mai - Thai Massage Salon And Balinese